Jdi na obsah Jdi na menu
 


The Wanted

nathan-sykes.jpgNathan Sykes

 Narození:18. 4. 1993, Gloucester, Anglie 
Znamení:beran  
Výška:175 cm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tom-parker.jpgTom Parker

 Narození:4. 8. 1988, Bolton, Anglie 
Znamení:lev  
Výška:178 cm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

siva-kaneswaran.pngSiva Kaneswaran

 Narození:16. 11. 1988, Dublin, Irsko 
Znamení:štír  
Výška:185 cm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

max-george.jpgMax George

 Narození:6. 9. 1988, Manchester, Anglie 
Znamení:panna
Výška:175 cm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jay-mcguiness.jpgJay McGuiness

 Narození:24. 7. 1990, Nottingham, Anglie 
Znamení:lev
Výška:185 cm

 

 

 

 

 

 

The Wanted je britsko-irská chlapecká kapela založená v roce 2009, jež své první album vydala v červenci 2010. Skupinu tvoří pět členů: Tom Parker, Max George, Siva Kaneswaran, Jay McGuiness a Nathan Sykes. V současné době má uzavřenu smluouvu s vydavatelstvím Island Records a ve Spojených státech s Mercury Records.

Jejich první album pojmenované The Wanted, které bylo vydáno 25. října 2010, se ve Spojeném království umístilo na čtvrtém místě. Z tohoto alba pochází tři singly, jež se ve Spojeném království umístily mezi Top 20, úvodní skladba "All Time Low", která se dostala na první místo,[1] "Heart Vacancy" na druhém místě a "Lose My Mind" na devatenáctém místě britského žebříčku.

Druhé album pojmenované Battleground bylo vydáno 4. listopadu 2011 a umístilo se na čtvrtém místě ve Spojeném království a na pátém místě v Irsku. První singl "Gold Forever" byl vydán již 13. března, a to na podporu chritativní organizace Comic Relief a umístil se na třetím místě britské hitparády. Jejich druhá skladba "Glad You Came", která se vyšplhala až na první místo britské hitparády, se na vrcholu udržela ve Velké Británii dva týdny a v Irsku pět týdnů.[1][2] Třetí singl "Lightning" a čtvrtý "Warzone" se dostaly na druhé resp. dvacáté první místo.

Na počátku roku 2012 zažila skupina úspěch ve Spojených státech a Kanadě s hitem "Glad You Came", jehož se zde prodaly tři miliony kopií, a dostal se na třetí místo žebříčku Billboard Hot 100, zatímco jejich druhý singl "Chasing The Sun" se stal druhým v Billboard chart, a dostal se na vrchol v žebříčku Hot Dance Club Songs.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář